Oftest stillede spørgsmål

Læs venligst vores FAQ før du kontakter os.

Hvad koster det at få leveret en pakke fra deerhouse.dk?

Det afhænger af den ønskede leveringsmetode du vælger i kassen. Når du har lagt noget i kurven kan fragten beregnes ved at gå til kassen. Den billigste fragtmetode i Danmark er med DAO til 33kr

Hvilke muligheder er der for at betale i webshoppen?

Du kan betale med kreditkort. Vi tager imod Visa og Mastercard. Alle Dankort som også er et Visakort kan du betale med. Alt foregår sikkert og krypteret igennem Stripe’s betalingsløsning.

Hvor lang leveringstid er der??

I Danmark er leveringstiden ca 1-3 Hverdage. Alle ordrer bliver senest afsendt dagen efter bestilling. Uden for Danmark kan leveringstiden være mellem 3-14 dage plus eventuel told behandlingstid.

Hvor sikkert er det at handle på deerhouse.dk? Er mine data beskyttet?

Det er meget sikkert at handle i vores webshop. Hele siden er SSL krypteret hvilket betyder at andre ikke umiddelbart kan opsnappe dine data. Betalingen foregår samtidig sikkert over en krypteret betalingsløsning som bliver leveret af Stripe. Stripe overholder branchens strengeste sikkerhedskrav.

Hvad sker der når jeg har bestilt?

Du modtager en mail som ordre bekræftelse og vi starter med at pakke dine varer og opretter herefter en pakkelabel. Du vil modtage et tracking nr på din mail. Senest dagen efter indleverer vi din pakke til speditøren (GLS, PostNord, Bring, DAO, CoolEurope eller DHL).

Modtager jeg en kvittering?

Ja vi ligger altid en kvittering i pakken.

Send os en email
Husk at acceptere nedenstående...