Speciel regler omkring plakater:


Læs mere om de speditører som deerhouse.dk benytter til at afsende pakker med

 

GLS

Fragt virksomhed med hovedsæde i Holland som sender til mange europæiske lande og som også samarbejder med DB Schenker. Levering på din adresse eller i en GLS PakkeShop.

PostNord

Dansk / Svensk Fragtvirksomhed som leverer til hele verden. Mulighed for levering på din adresse eller en postbutik nær dig.

DAO / CoolRunner

Dansk Fragtvirksomhed som er den billigste på det danske marked. Mulighed for levering på din adresse eller i DAO pakkeshop.

DAO Udland / CoolEurope

Dansk fragtvirksomhed som leverer billige pakker til mange europæiske lande i samarbejde med det lokale postvæsen. Pakken leveres på din adresse.

DHL

Tysk fragtvirksomhed som tilbyder billig forsendelse til Sverige som skal afhentes i en af de mange DHL lokationer.

Bring

Norsk fragt virksomhed som tilbyder pakkelevering til enkelte skandinaviske lande med levering eller afhentning i en Bring lokation.

Information angående levering fra deerhouse.dk

 

Vi sender dine varer senest hverdagen efter, at vi har modtaget betaling for din bestilling.

Vi sender alle vores forsendelser som pakker med forsikring og track & trace nummer (Dog er der mulighed for brevforsendelse i enkelte nordiske lande) og du kan altid spore din pakke på speditørens hjemmeside og se hvor langt den er nået. Din pakke bliver sendt med eller uden levering efter dit ønske. Hvis du vælger uden levering skal pakken afhentes i et pakke udleverings sted nær dig. Den præcise adresse vil stå når du tjekker track & trace nummeret. Dette vil du modtage på email når vi har gjort din pakke klar til afsendelse.

Læs mere om betingelserne for din pakke på den valgte speditørs hjemmeside. Det er dit ansvar som kunde at afhente pakken inden for speditørens afhentningsfrist og overholde reglerne for levering. Husk at de fleste speditører ikke arbejder i weekender og på helligdage. Så pakker bliver kun afhentet eller bragt ud på hverdage.

Kontroller altid at varen ikke er blevet beskadiget under transporten. Hvis du oplever dette så skal du klage til speditøren og kontakte os med det samme. Hvis du kan se på pakken at den er ødelagt skal du nægte og modtage den før du har konstateret om indholdet er beskadiget. Hvis dette er tilfælde skal speditøren erstatte varen. Du skal hermed afvise at modtage pakken fordi den er beskadiget.

Vi sender ikke varer pr. efterkrav.

Det er altid dig som kunde der har ansvaret for at oplyse det korrekte navn og den korrekte adresse samt at samme navn er skrevet korrekt på din postkasse eller dør. Hvis nogle af disse fejl skulle forekomme og speditøren hermed ikke kan levere din pakke vil pakken blive returneret til os og hermed vil du som kunde ikke modtage tilbagebetaling af fragtbeløbet og hvis du ønsker pakken genleveret er det mod betaling.

Det er altid kundens ansvar at sørge for at varene bliver fortoldet korrekt og deerhouse.dk kan ikke holdes til ansvar over for disse omkostninger. Så undersøg toldreglerne i dit land inden bestilling.

Bemærk at gratis forsendelse altid skal afhentes i en DAO Pakke Shop

(Gælder ikke plakater)